Wysłany: Sob Lip 17, 2010 2:17 pm Japonistyka 2010
Zastanawiam się ludziska, czy jest wśród Was ktoś kto wybiera się w tym roku na japonistykę? A być może jest w trakcie, bądź już po studiach? Pytanie mnie o tyle nurtuje, iż sam dostałem się na ten zacny kierunek na UMK i ciekaw jestem czy jest tu ktoś w podobnym położeniu? Pozdro!
_________________ "Niech zjedzą smażone tofu z sosem na patyczku!"
Gratulacje
Moi, którzy ze mną studiowali w Poznaniu w tym roku pojechali do Japonii, tylko nie wiem czy dostali stypendium czy pojechali za swoją kasę.
W każdym razie foty z tripu do Kioto, które wrzucili na nk są godne pozazdroszczenia
Powodzenia na studiach, przyda się!
Dzięki za tego linka! Widać słabo przejrzałem nasze forum Pisaliście tam o rzeczach, które na całe szczęście już nie raz słyszałem, więc no worries! Osobiście fascynuje mnie Japonia in general, od wielu lat, a na studia wybieram się z myślą, że nic innego by mnie tak nie wciągnęło, chcąc zarazem siedzieć i kuć (choć raz w życiu) to co mnie jara! Ot i tyle. Zobaczymy jak będzie!
_________________ "Niech zjedzą smażone tofu z sosem na patyczku!"