Sklep w którym nie trzeba płacić za wysyłkę? Co daje mozliwość samodzielnego wyboru egzemplarza który nabywamy?
Ale w Komikslandii wysyłka kosztuje 15zł a w JPF 5.50zł. JPF jest tańsze.
Nie znam takiego sklepu internetowego, w którym kupując jedną mangę przesyłka jet za free, jak taki znasz podaj link.
_________________ Most men think they just dropped out of their mothers' womb like some glorified jellyfish.
But champions know they came from their fathers' balls.
Jeżeli jesteś już na etapie zamawiania z internetu mang to raczej się zamawia hurtowo, pieć jak nie więcej tomików. Jeżeli potrzebujesz jeden tomik to zamów do pobliskiego empiku. Jeżeli potrzebujesz uzupełnić kolekcje o 4396265984 brakujących tomików to możesz sobie pozwolić na większy zakup. Komikslandia od 150 daje darmową przesyłkę, Kraina Książek od 160. Jestem z Pomorza i jakoś nie narzekam.
Mangi sprzedają w empikach, koloporterach i wielu księgarniach. Trzeba się rozejrzeć po mieście zamiast narzekać że "u mnie nie ma bo nie mieszkam w stolicy"
Ja ostatnio znalazłem Matrasa, 30 km od chałupy i trochę tego mieli. Ze starszych tomów może po 2, 3 z serii. A myślałem, że najbliżej można coś kupić w Słupsku(100km), Bydgoszczy(100km) lub Starogardzie (również 100km). Dlatego warto się rozejrzeć.
Ja ostatnio znalazłem Matrasa, 30 km od chałupy i trochę tego mieli. Ze starszych tomów może po 2, 3 z serii. A myślałem, że najbliżej można coś kupić w Słupsku(100km), Bydgoszczy(100km) lub Starogardzie (również 100km). Dlatego warto się rozejrzeć.
To ja miałam tak samo, jak 5 km od chaty, w Ruchu znalazłam ,,Naruto". Ale tam bardzo wybiórczo wychodzi ten tytuł (i tylko ten jest!). Kiedys w Gnieźnie (40km) był Kolporter, ale wszystko co dobre szybko sie kończy. Teraz u nas budują Centrum ( a raczej centrunio) handlowe to liczę na jakiś empik, kolporter czy inny matras (choś znając moje szczęście...).
HunteR napisał/a:
Mangi sprzedają w empikach, koloporterach i wielu księgarniach. Trzeba się rozejrzeć po mieście zamiast narzekać że "u mnie nie ma bo nie mieszkam w stolicy"
co nie zmienia faktu, że taki warszawiak ma łatwiejszy dostęp do mang od kogos takiego jak ja (wieś gdzieś na końcu świata)